Uncategorized Radovi na izgradnji novog Centra

Radovi na izgradnji novog Centra

Tri tjedna nakon svečanog obilježavanja početka radova na novoj zgradi na gradilištu se radi „punom parom“. Lokacija u Županijskoj ulici rezultat je brige i sinergije svih aktera uključenih u Projekt, od naših partnera Požeško-slavonske županije i Grada Pleternice do Grada Požege i nadležnog nam Ministarstva, a pokazatelj je koliko naša Ustanova koja skrbi o najranjivijim skupinama društva znači lokalnoj zajednici i šire.
Završetkom izgradnje naši korisnici dobiti će kvalitetniju uslugu (zgrada će biti opremljena dizalom i svim drugim potrebnim što teže pokretnim osobama kao i osobama sa invaliditetom omogućava nesmetan pristup našim djelatnicima pri ostvarenju svojih prava), a SVI stručni radnici kao i drugo administrativno osoblje dobiti će uvjete za rad primjerene vremenu u kojem živimo.
Vrlo bitno je istaknuti i kako do konca godine Podružnica Obiteljski centar prestati biti „podstanar“ jer će se useliti u prostor u kojem je Centar sada, a koji također uređujemo u skladu s mogućnostima.
Uz Podružnicu plan je da u navedenom prostoru svoje „mjesto pod suncem“ nađu i duge udruge s područja djelatnosti socijalne skrbi.

0 komentara